HOME PICKNICK DONEREN EDITIE 2018 MEDIA CONTACT FAQ
Veelgestelde vragen
Gaat de picknick door met slecht weer?
In Nederland schijnt natuurlijk altijd de zon. Mocht het onverhoopt toch wat slechter weer zijn die dag dan gaat de picknick gewoon door in de sporthal van VELO.
Wat kost de picknick?
Voor volwassenen is de entree € 10,- voor kinderen (3 tot en met 12 jaar) € 6,-. Voor kinderen tot en met 2 jaar is de toegang gratis. Hiervoor krijgen de volwassenen en kinderen een goed gevulde picknicktas. In de picknicktas voor de kinderen zit ook een activiteitenkaart. Deze kunnen ze gebruiken voor de diverse kinderactiviteiten.
Welk deel van mijn entreekaart(en) wordt echt gedoneerd?
100% daarvan gaat naar stichting Make a Memory. Mede dankzij alle sponsoren hebben wij dit voor elkaar kunnen krijgen.
Wat moet ik zelf meenemen?
Een kleed om op te picknicken, een goed humeur en wat zon. Voor de rest zal gezorgd worden. Geen picknickkleed? Er zijn picknicktafels aanwezig, echter kunnnen wij geen plek garanderen.
Is het terrein voor iedereen toegankelijk?
Ja zowel het Hofpark als sporthal VELO zijn voor iedereen toegankelijk.
Kan er rekening gehouden worden met een allergie?
Hoe graag we dit ook zouden willen, dat is helaas niet mogelijk. Natuurlijk ben je dan nog wel steeds van harte welkom. Neem van tevoren wel even telefonisch contact op om een reservering te plaatsen (06-16579648).
Hoe laat is de picknick?
De picknick zal starten om 10:00 en is afgelopen om 16:00. Bij het inschrijven kan er een tijdslot met de aankomsttijd gekozen worden. Vervolgens kunt u net zo lang blijven als u wenst.
Zijn de activiteiten voor de kinderen gratis?
Ja deze zijn inbegrepen bij de entreeprijs.
Kan ik een bestelling annuleren?
Een bestelling is na betaling niet meer te annuleren. Wel zijn de kaarten niet naamsgebonden en dus overdraagbaar.
Kan ik komen zonder reservering?
Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan om te reserveren. We kunnen namelijk maar een beperkt aantal bezoekers tot het terrein toelaten. Het is niet mogelijk om te pinnen op de locatie.
Kunnen kinderen deelnemen aan de activiteit zonder picknick?
Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis en kunnen deelnemen zonder picknick. Wel onder begeleiding van een volwassene.
Is er EHBO aanwezig?
Waar kinderen springen, rennen en dansen moet soms weleens een pleister geplakt worden. Er is gedurende de hele dag dan ook een EHBO stand op het terrein te vinden.
Wat gebeurd er met mijn gegevens?
Deze worden alleen gebruikt voor de picknick en worden niet verstrekt aan derden. Inzage in uw gegvens kan door contact met ons op te nemen.